Vastuullinen liiketoiminta − kannetaan vastuuta!

Carlson Rezidor Hotel Group -konsernille on tärkeää ottaa vastuu ympäristöstä ja paikallisesta yhteisöstä. Kaikki hotellit osallistuvat tavoitteelleen omistautuneeseen Vastuullisen liiketoiminnan ohjelmaan. Jokaisella hotellilla on ainutlaatuinen RB-toimintasuunnitelma, joka kattaa muun muassa yhteiskunnallisen ulottuvuuden, ympäristön laadun parantamisen, työntekijöiden hyvinvoinnin sekä työterveyden ja -turvallisuuden.


Vastuullinen liiketoiminta sisältää:

2013: World Childhood Foundation
Hotelli järjestää säännöllisesti varojen keruuta, ja hotellin vastaanotossa on keräysrasia toimintaa varten. Uudistuksen yhteydessä huonekaluja lahjoitettiin SOS-lapsikylälle uusien perhekotien avaamiseksi.

 

2013: Yrityskoalition “Companies against HIV” jäsen
Toimitusjohtaja Flemming Poulsen sanoi, että “Maailman HIV-tilastot ovat nykypäivänä melko pelottavia. Yritysjohtajana olen sitoutunut tekemään kaiken mahdollisen tietoisuuden lisäämiseksi ja uusien tapausten estämiseksi yhteistyöllämme Health Estonia Associationin kanssa. Mielestämme nykyaikaisilla yrityksillä on vastuu tätä traagista sairautta koskevan tietoisuuden lisäämisestä liiketoimintakoulutuksessamme ja valmennuksessamme, jotta voimme kantaa kortemme kekoon tapausten vähentämiseksi maailmassa. Meidän jokaisen tulee huolehtia omasta osuudestamme, joten osallistumme intensiivisesti HIV:n vastaiseen yrityskoalitioon, joka on todella edistyksellinen hanke."

 

2012−nykyhetki World Clean-up
Hotelli tekee töitä näkyvien roskien siivoamiseksi sekä ilmanlaadun parantamiseksi.

Kaikki kolme Tallinnan Carlson Rezidor -hotellia istuttivat noin 1500 puuta yhteistyössä RMK:n kanssa.

 

2011: Koska Tallinna oli Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2011, hotelli järjesti taidemyynnin hyväntekeväisyyttä varten Lounge 24:ssä. Kaikki tuotot lahjoitettiin Kuressaaren Laurentius-kirkon maalausten restaurointiin.

 

2011:  10. Melissa Wells -palkinnon voittaja
Melissa F. Wells -palkinto yritystoiminnasta, joka annettiin 10. kerran vuonna 2011, annettiin tälle hotellille tunnustuksena yhtiön työstä hyväntekeväisyydessä ja sen panoksesta yhteiskunnallisen kehityksen hyväksi. Palkinto esiteltiin USA Speaker Dinner 2011 -tapahtumassa, jonka järjesti AmCham Estonia yhteistyössä Tallinnan Yhdysvaltain suurlähetystön kanssa 19. toukokuuta 2011. 

 

2010: Green Key -vastaanottaja vuodelta 2010
Hotellin ympäristöllisenä tavoitteena on vähentää haittavaikutuksia ympäristölle kannustamalla työntekijöitä ja vieraita mukaan parhaan tuloksen tavoitteluun.


2008−nykyhetki: Earth Hour
Earth Hour -tapahtuma alkoi vuonna 2007 Sydneyssä, Australiassa, kun 2,2 miljoonaa kotia ja 2000 yritystä sammuttivat valonsa tunniksi ottaakseen kantaa ilmastonmuutosta vastaan. Vain vuotta myöhemmin Earth Hour -tapahtumasta tuli maailmanlaajuinen kestävän kehityksen liike, johon osallistuu yli 50 miljoonaa ihmistä 35 maassa. Maailmanlaajuiset maamerkit, kuten Sydneyn satamasilta, CN-torni Torontossa, Golden Gate -silta San Franciscossa ja Rooman Colosseum, pimenivät merkiksi toivosta asiassa, josta tulee tunti tunnilta kiireellisempi. Hotelli välittää ympäristöstä ja sammuttaa valot joka vuosi tunnin ajaksi.


2005−nykyhetki: Yhteistyö SOS-lapsikylän kanssa
Hotellissa järjestettiin useita kampanjoita rahan keräämiseksi. Hotelli tuki “huutokauppakampanjaa” vuonna 2010 ja kahvikampanjaa yhteistyössä Pauligin kanssa syyskuussa 2011. Hotellin aulassa on myös ollut rahankeruulaatikko, ja hotelli on antanut kokoushuoneita ilmaiseen käyttöön.


2002−nykyhetki: Yhteistyö Avinurmen koulun kanssa
Hotelli avusti koulua parempien valaisimien hankkimisessa luokkahuoneisiin vuonna 2002. Siitä lähtien hotelli on tarjonnut ilmaista majoitusta ja kokoushuoneita opettajien vuosittaisiin koulutuksiin, majoittanut lapsia ja tarjonnut harjoittelumahdollisuuksia hotellissa.

Radisson Blu Sky -hotelli, Tallinna – 
Ravala Puiestee 3 –  10143 –  Tallinna –  Viro – 
Puhelin  +372 6823 000
59.434072 24.757133