Ajo-ohjeet

Sijainti

Radisson Blu Hotel, Tallinna sijaitsee keskeisellä paikalla Viron viehättävässä, historiallisessa pääkaupungissa. Hotelli on lähellä liike-elämän keskusta, ja sieltä on helppo tutustua myös kaupungin ostostarjontaan ja yöelämään.


Itämeren rannalla, Suomenlahden rannikolla sijaitseva Tallinna on ihastuttava vapaa-ajan kohde ja kukoistava talouselämän keskus. Kaupungin nähtävyyksiin on helppo tutustua jalkaisin. Nähtävyyksistä tärkeimpiin kuuluu Pohjois-Euroopan parhaiten säilynyt vanhakaupunki. Kesäisin houkuttelevat Piritan valkeahiekkaiset rannat, jonne hotellista pääsee autolla vain 15 minuutissa.


Tallinnalla on värikäs historia ja monimuotoinen kulttuuriperintö. Raatihuone eli Raekoda ja sen ympäristö ovat arkkitehtuurin helmiä. Kaupunki oli kerran merkittävä linnoitus, ja monet sen rakennuksista ovat säilyneet 1300-luvulta nykypäivään saakka.


Tallinna on saanut kansainvälistä tunnustusta nykyaikaisista, tehokkaista palveluistaan. Kaupunki on sekä kaupan että kulttuurin keskus, jossa järjestetään huomattavia festivaaleja ja konsertteja ympäri vuoden. Tallinna toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleeksi. Kaupungin loistavasta ravintola-, ostos- ja yöelämätarjonnasta riittää koettavaa kaikille.

 

Services

  • Maksuton nopea Internet-yhteys

    Osana E@syConnect-palvelukonseptia Radisson Blu -hotellit tarjoavat maksuttoman Internet-yhteyden. Hotellivieraat voivat käyttää nopeaa ja/tai langatonta Internet-yhteyttä maksutta kaikkialla hotellissa.

Tietoa hotellista

  • Ilmainen ja nopea internetyhteys
  • Huonepalvelu
  • Kuntokeskus
  • Sviitit
Radisson Blu Sky -hotelli, Tallinna – 
Ravala Puiestee 3 –  10143 –  Tallinna –  Viro – 
Puhelin  +372 6823 000
59.434072 24.757133