Näytä lisää

Näytä kaikki

Sulje

Ostosmatka Helsinkiin

Pohjoismaat tunnetaan viileän tyylikkäästä sisustussuunnittelustaan, ja Helsingin matkailijat voivatkin todeta pääkaupungin tarjoavan tyylikkäitä outlet-liikkeitä. Helsingistä löytyy ylellisiä vaate- ja sisustusliikkeitä, kansainvälisiä merkkejä ja vintage-putiikkeja joka makuun.

Helsingin ostospaikat

• Ostoskadut: Helsingin pääostoskadut ovat Mannerheimintie, Aleksanterinkatu, Korkeavuorenkatu, Fredrikinkatu ja Bulevardi. Kaikilla näillä kaduilla on kansainvälisiä merkkiliikkeitä sekä pienempiä pohjoismaisia putiikkeja. Antiikista kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti suunnata Bulevardille, kun taas sisustusesineitä etsivien kannattaa kokeilla Fredrikinkatua ja Korkeavuorenkatua.

• Tavaratalot: Helsingissä sijaitsevat suurten ketjujen Suomen suurimmat tavaratalot: Stockmann (Aleksanterinkatu), Sokos (Mannerheimintie) ja Aleksi 13 (Aleksanterinkatu). Helsingin keskustassa on myös Verkkokauppa, joka on Euroopan suurin kodinelektroniikkakauppa, ja Lego World. Yksi Verkkokaupan pisteistä, joka sijaitsee aivan hotellin edustalla, on auki 24/7.

• Ostoskeskukset: Helsingin keskustassa on kolme ostoskeskusta: Kamppi, Kämp Galleria ja Forum. Kämp Galleriassa kelpaa shoppailla ja näyttäytyä Helsingissä, sillä se on osa luksushotellikompleksia, ja siellä on myös lukuisia design-putiikkeja.

Kuinka kauppohin pääsee Radisson Blu Seaside Helsinki Hotellista
Helsingin parhaimpiin kauppoihin on helppo suunnata Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, josta keskustaan on puolen tunnin kävelymatka, 15 minuuttia raitiovaunulla tai 8 minuuttia autolla.

Radisson Blu Seaside Hotelli, Helsinki – 
Ruoholahdenranta, 3 –  00180 –  Helsinki –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 707
60.161887 24.924341