Näytä lisää

Näytä kaikki

Sulje

Esplanadi

Helsingin Esplanadi on bulevardityyppinen puisto kaupungin keskustassa. Kaupunkilaiset ja matkailijat tulevat sinne kesällä piknikille oleskelemaan. Lepäile hetki kaupunkikierroksen lomassa ennen hotellille palaamista accommodation in Helsinki.

New Yorkin Central Parkiin verrattu Helsingin Kaivopuisto sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa, korttelin päässä Helsingin vilkkaimmista kaduista kuten Erottaja, Mannerheimintie, Bulevardi ja, Etelä- ja Pohjois-Esplanadit. Kun puisto avattiin 1800-luvun alkupuolella, yläluokan seurustelevat parit tapasivat kävellä yhdessä ympäri puistoa näkymiä ihaillen.

Esplanadin tapahtumat
Esplanadi on paljon muutakin kuin suosittu puisto. Siellä pidetään Helsingin joulumarkkinat ja juhlistetaan vappua ja kesäisin konsertteja.

Miksi valita Radisson Blu Seaside Helsinki Hotelli?
Radisson Blu Seaside Hotelli Helsinki sijaitsee alle 20 minuutin kävelymatkan tai 5 minuutin ajomatkan päässä Esplanadista.

Hotelli on myös mukavasti lähellä uimarantaa, Pihlajasaari ja Hietaniemi, jotka Esplanadin tavoin keräävät paikallisia ihmisiä ja matkailijoita nauttimaan auringosta.

Radisson Blu Seaside Hotelli, Helsinki – 
Ruoholahdenranta, 3 –  180 –  Helsinki –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 707
60.161887 24.924341