Huoneet

Blu Dreams – unet sellaisena kuin sinä haluat
Haluamme, että nukut hyvin ja heräät energisenä seuraavaan päivään. Siksi olemme kehittäneet Blu Dreams® -unikokemuksen. Blu Dreams -unikokemuksen lähtökohtana on Suomen Radisson Blu Hotelleille kehitetty oma Magic Bed® -vuode. Siinä nukkujaa hyväilee yksilöllisesti mukautuva älypatja, jonka materiaali reagoi kehon lämpöön ja painoon. Mieltymyksesi mukaisen tyynyn ja peiton voit valita monipuolisesta valikoimasta.

Ennen nukkumaanmenoa olisi hyvä varata hetki aikaa rauhoittua. Rentoudu suihkussa tai saunassa. Lue tai kuuntele musiikkia. One Touch Service -näppäintä painamalla voit tilata maksutta huoneeseen rentoutumistarvikkeita kuten selkä- ja jalkahierontalaitteita sekä korvatulppia häiriöttömän unen varmistamiseksi. Levollisen yön jälkeen uusi päivä käynnistyy lempeästi sarastusvalon avulla, joita saa myös hotellin vastaanotosta.

Hyvä aamiainen antaa energiaa pitkälle päivään. Erillishintaan saatavilla oleva Super Breakfast® on suuresti kiitelty, runsas ja monipuolinen buffet-aamiainen, joka koostuu tuoreista ja raikkaista tuotteista sekä paikallisista mauista ja hotellien omista erikoisherkuista. Super Breakfast sisältyy huonehintaan Superior-huoneluokasta ylöspäin. Super Breakfast sisältyy huonehintaan Business Class -huoneluokasta ylöspäin.

Meren läheisyys ja hotellin yksilölliset huoneet luovat upeat puitteet viihtymiseen juuri niin kuin haluat. Talon mielenkiintoinen historia ja kolmesta eri osiosta koostuva yhtenäisyys tarjoavat monipuolisen huonevalikoiman. Hotellissa on kaikkiaan 336 persoonallisesti sisustettua huonetta. 40 erityisesti lapsiperheille suunniteltua perhehuonetta tekevät hotellista lapsiperheiden suosikin. Huoneista voit seurata urbaania helsinkiläistä elämänmenoa tai vilkasta satamaelämää. Tutustu huonetyyppeihimme ja tule nauttimaan olostasi yhdessä perheen kanssa.

Virtuaalinen esittelykierros

Services

 • Maksuton nopea Internet-yhteys

  Osana E@syConnect-palvelukonseptia Radisson Blu -hotellit tarjoavat maksuttoman Internet-yhteyden. Hotellivieraat voivat käyttää nopeaa ja/tai langatonta Internet-yhteyttä maksutta kaikkialla hotellissa.

Tietoa hotellista

 • Ilmainen, nopea WLAN
 • Blu Dreams® -unikokemus ja Magic Bed® -vuoteet
 • Super Breakfast Buffet
 • Lemmikit tervetulleita
 • Huonepalvelu
 • Kuntosali
 • Experience Meetings -kokouspalvelu
 • Maksullinen, lämmin parkkihalli hotellin yhteydessä
Radisson Blu Seaside Hotelli, Helsinki – 
Ruoholahdenranta, 3 –  00180 –  Helsinki –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 707
60.161887 24.924341