Ajo-ohjeet

Sijainti

Radisson Blu Plaza Hotel sijaitsee aivan Helsingin sydämessä ja on siksi lähellä kaikkea, mitä Helsingissä tapahtuu. Kulttuurin ja viihteen ystäville hotellin vieressä on Kansallisteatteri ja Casino Helsinki ja kivenheiton päässä mm. Ateneum ja Kiasma. Ostosmatkailijat löytävät kaikki Helsingin suurimmat tavaratalot ja kiinnostavimmat pikkupuodit hotellin välittömästä läheisyydestä. Kauppatorille ja Vanhalle Kauppahallille on matkaa noin kilometri.

Helsingin rautatieasema on hotellin vieressä, joten mm. Pasilassa sijaitsevat Messukeskus ja Hartwall Arenakin ovat vain muutaman minuutin junamatkan päässä hotellilta. Linja-autoasemalle on matkaa noin 500 metriä ja ratikka- ja metropysäkitkin ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on noin puolen tunnin ajomatka. Kentälle pääsee hotellista kätevästi taksilla tai lentokenttäbussilla, jonka lähtölaituri on rautatiaseman takana Eliel-aukiolla. Laivaterminaalit sijaitsevat reilun kilometrin päässä hotellilta.

Pysäköintiohje

 

Services

  • Maksuton nopea Internet-yhteys

    Osana E@syConnect-palvelukonseptia Radisson Blu -hotellit tarjoavat maksuttoman Internet-yhteyden. Hotellivieraat voivat käyttää nopeaa ja/tai langatonta Internet-yhteyttä maksutta kaikkialla hotellissa.

Tietoa hotellista

  • Nopea internetyhteys
  • Huonepalvelu
  • Kuntosali
  • Sviitit
  • Lemmikit sallittu
Radisson Blu Plaza Hotelli, Helsinki – 
Mikonkatu, 23 –  FI-00100 –  Helsinki –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 703
60.1725 24.9452