Näytä lisää

Näytä kaikki

Sulje

Vastuullinen liiketoiminta - Kannetaan vastuuta!

Hotelli harjoittaa vastuullista liiketoimintaa
Vastuun kantaminen ympäristöstä ja paikallisesta yhteiskunnasta on ollut jo vuosien ajan tärkeä osa Carlson Rezidor Hotel Groupin laajempaa sitoumusta kestävään kehitykseen. Vuonna 2001 tätä sitoumusta vahvistettiin, ja se sisällytettiin ohjelmaan nimeltä Responsible Business (RB, vastuullinen liiketoiminta). Jokaisella hotellilla on ainutlaatuinen RB-toimintasuunnitelma, joka kattaa muun muassa yhteiskunnallisen ulottuvuuden, ympäristön laadun parantamisen, työntekijöiden hyvinvoinnin sekä työterveyden ja -turvallisuuden. Samaa perinnettä jatkaa myös vastuullinen liiketoiminta Tallinnassa.

RB-toimintoihin kuuluvat:

  • Back to School (takaisin kouluun) -ohjelma
  • Yhteistyö Ala Põhikoolin kanssa
    Yhteistyö Ala Põhikoolin kanssa alkoi, kun hotelli osallistui alueelliseen hankkeeseen, jossa pyrittiin tukemaan kouluja houkuttelemalla nuoria mielipidejohtajia mukaan koulujen toimintaan. Lapset koristelivat sisäoppilaitostensa luokkahuoneita yhdessä nuorten taiteilijoiden kanssa. Hotelli tarjoaa sisäoppilaitoksissa oleville lapsille ilmaisen majoituksen heidän käydessään Tallinnassa sekä järjestää säännöllisesti työntekijöidensä keskuudessa keräyksiä, joilla hankitaan lapsille kirjoja, pelejä ja muuta tarpeellista.
  • Green Key -ympäristömerkki jo vuodesta 2002 – hotellin ympäristötavoitteena on vähentää ympäristöhaittoja kannustamalla työntekijöitä ja vieraita mukaan parhaan tuloksen tavoitteluun.
  • Tarton yliopiston sairaalan lastenrahaston tukeminen
  • World Childhood Foundation
    Hotelli järjestää säännöllisesti varainkeruuta, ja hotellin vastaanotossa on World Childhood Foundationin keräysrasia. Carlson Rezidor Hotel Group on ylpeä siitä, että World Childhood Foundation on ollut sen kansainvälisenä hyväntekeväisyysjärjestönä toukokuusta 2007 lähtien. World Childhood Foundation on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on sitoutunut auttamaan maailman huono-osaisimpia lapsia, joihin lukeutuvat muun muassa katulapset sekä seksuaalisesti hyväksikäytetyt ja riistetyt lapset.

Radisson Blu Hotelli Olümpia, Tallinn – 
Liivalaia 33, –  10118 –  Tallinna –  Viro – 
Puhelin  +372 631 5333
59.430171 24.757637