Wasalandia

Wasalandia on Vaasan kesähuvipuisto, jossa koko perhe voi viettää hauskan kesäpäivän.

Vaasan keskustassa sijaitseva Radisson Blu Royal Hotelli Vaasa on lähellä Wasalandiaa ja keskustan ostoskatuja ja nähtävyyksiä. Valitse tämä Vaasan hotelli tukikohdaksi Vaasan-lomalle ja nauti mukavista huoneista ja laadukkaasta palvelusta.

Tietoa Wasalandiasta

Wasalandian huvipuisto tarjoaa kesäisin hupia koko perheelle Vaasassa. Huvipuistossa on useita teema-alueita, kuten Merirosvomaa ja Villin lännen maa, ja laitteita kaikenikäisille. Merirosvomaassa voit testata, selviydytkö seikkailuradan läpi ilman kastumista. Tivolimaassa perheen pienimmät voivat nauttia vauhdista Teekuppien kyydissä. Wasalandiassa on hupia kaikille.

Wasalandian pääsylippuun kuuluu kaikkien laitteiden ja pelien rajoittamaton käyttö, joten huvipuistosta kannattaa ottaa kaikki irti. Wasalandia tarjoaa myös useita alennuslippuja erikoisryhmille. Aivan Wasalandian vieressä on vesipuisto Tropiclandia uima-altaineen ja vesiliukumäkineen.

Yövy Vaasan Radisson Blu Royal Hotellissa

Yövy Radisson Blu Royal Hotellissa lähellä Wasalandiaa ja muita paikallisia Vaasan nähtävyyksiä. Hotellista pääsee Wasalandiaan vaivattomasti kaupunkijuna Lilliputilla, joka pysähtyy Vaasan torilla.

Radisson Blu Royal Hotelli, Vaasa – 
Hovioikeudenpuistikko, 18  –  FIN-65100 –  Vaasa –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 720
63.097 21.618