Tropiclandia

Vaasan Tropiclandiassa koko perhe voi viettää hauskan päivän vesileikeistä nauttien. Tarjolla on uima-altaita ja vesiliukumäkiä kaikenikäisille, joten koko perhe viihtyy Tropiclandiassa.

Radisson Blu Royal Hotelli Vaasa sijaitsee lähellä Tropiclandiaa. Tämä Vaasanhotelli tarjoaa vierailleen 285 hyvin varusteltua huonetta ja sviittiä, joista avautuu hieno näkymä Vaasaan ja ympäröiville alueille.

Nauti vedestä Vaasan Tropiclandiassa

Nauti vedestä kesällä Vaasan Tropiclandiassa. Tropiclandiassa ja viereisessä Wasalandiassa koko perhe voi viettää mukavan päivän nauttien vedestä ja vauhdin hurmasta.

Tropiclandiassa on kylpylä, ulkoaltaita ja vesiliukumäkiä. Ulkovesipuistossa on vesiputous ja Freewall- ja Multislide-vesiliukumäet sekä kaksi uima-allasta. Kesällä ulkona on myös paljon tilaa ottaa aurinkoa.

Tropiclandian kylpylässä on useita alueita rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Sekä naisten että miesten puolella on suomalainen ja turkkilainen sauna, sekä roomalais-iiriläinen yhteissauna. Kylpyläalueella on myös lastenallas ja vesiliukumäet, joista voi nauttia talvella.

Yövy Radisson Blu Royal Hotellissa, kun käyt Tropiclandiassa

Radisson Blu Royal Hotelli sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Tropiclandiasta ja on siten hyvä valinta, jos haluat käydä vesipuistossa. Tropiclandiaan ja Wasalandiaan pääsee kätevästi myös Lilliputti-kaupunkijunalla, joka kulkee Vaasan torin ja huvipuistojen väliä.

Vietettyäsi päivän Tropiclandiassa voit nauttia Radisson Blu Hotellin mukavuuksista ja palvelusta Vaasassa.

Radisson Blu Royal Hotelli, Vaasa – 
Hovioikeudenpuistikko, 18  –  FIN-65100 –  Vaasa –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 720
63.097 21.618