Strömsö

Strömsön huvilan, jossa kuvataan YLEn suosittua makasiiniohjelmaa, rakennutti varakas perhe 1800-luvulla. Strömsö-ohjelma käsittelee erilaisia kodin askareita, kuten ruoanlaittoa, käsitöitä, puutarhanhoitoa ja harrasteita.

Huvilalla voi vierailla tai liittyä live-yleisön joukkoon, kun sarjaa kuvataan. Strömsön huvilalle pääsee kätevästi Vaasan Radisson Blu Royal Hotellista. Tämä Vaasan hotelli tarjoaa mukavia huoneita Vaasan keskustassa, josta kiinnostavat kohteet ovat helposti ulottuvilla.

Strömsön historia

Strömsö on 1860-luvulla rakennettu vaasalaisen kauppiasperheen huvila, jota perhe käytti kesänviettopaikkanaan.

Nykyisin Strömsön huvila on tunnettu YLEn makasiiniohjelmasta. Ohjelman pääjuontajia ovat Lee Esselström ja Jocke Lax, aikaisemmin tehtävää hoitivat Susanna Ström-Wilkinson ja Matias Jungar. Strömsö käsittelee erilaisia kodin askareita, kuten ruoanlaittoa, käsitöitä, puutarhanhoitoa ja harrasteita.

Ohjelma on kasvattanut suosiotaan miltei joka tuotantokaudella.

Yövy Strömsön lähellä Vaasan Radisson Blu Royal Hotellissa

Radisson Blu Royal Hotelli Vaasa on hyvä valinta, kun haluat tutustua Strömsöön laadukkaasta hotellihuoneesta käsin. Hotelli sijaitsee myös lähellä muita suosittuja kohteita, kuten ainutlaatuisesta geologiastaan ja viehättävästä asutuksestaan tunnettua Merenkurkun saaristoa.

Radisson Blu Royal Hotelli, Vaasa – 
Hovioikeudenpuistikko, 18  –  FIN-65100 –  Vaasa –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 720
63.097 21.618