Bragen ulkomuseo

Bragen ulkomuseossa on esillä alueen kulttuuria, useita perinteisiä rakennuksia ja vanhan ajan toimien näytöksiä.

Tutustu Vaasan historiaan modernista Radisson Blu Royal Hotellista käsin. Tyylikäs sisustus ja mukavat sängyt ja vuodevaatteet muodostavat kontrastin Bragen ulkomuseon historiallisille olosuhteille.

Bragen ulkomuseon kohteet

Bragen ulkomuseossa vierailija saa käsityksen Vanhan Vaasan elämästä. Museossa on useita perinteiseen tapaan rakennettuja taloja torialueen ympärillä. Rakennukset, tavat ja toimet kuvastavat alueen ruotsinkielisen väestön elämää 1700-luvulta eteenpäin.

Ulkomuseon kaikki yhdeksän rakennusta ovat peräisin kylästä, joka sijaitsee 90 kilometriä Vaasasta etelään. Rakennukset siirrettiin Vaasaan 1900-luvun alkupuolella esittelemään alueen ihmisten perinteistä elämäntyyliä.

Rakennuksiin kuuluu syytinkitupa, kalastajanmaja ja hylkeenpyyntimuseo.

Yövy Vaasan Radisson Blu Royal Hotellissa

Kiehtovan päivän päätteeksi Radisson Blu Royal Hotelli Vaasa tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ranskalaisen menun maukkaan illallisen ääressä Frasmanni Vaasa -ravintolassa. Hotellissa on myös irlantilainen pubi laajoine juomavalikoimineen ja kuntosali, jossa on kaksi uima-allasta ja saunaa. Toinen saunoista upeine kaupunkinäkymineen on 11. kerroksessa.

Hotellivieraat voivat nauttia myös illallisen päivän päätteeksi. Tässä Vaasan hotellissa on 285 tyylikkäästi sisustettua huonetta ja sviittiä.

Radisson Blu Royal Hotelli, Vaasa – 
Hovioikeudenpuistikko, 18  –  FIN-65100 –  Vaasa –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 720
63.097 21.618