Aaveiden Vaasa

Jos kaipaat jännitystä, tee kierros Aaveiden Vaasan kohteissa. Aavekartan reitti vie kaupungin vanhimpiin osiin, Vaasan historian legendojen äärelle.

Radisson Blu Royal Hotellissa on 285 tyylikkäästi sisutettua huonetta ja sviittiä, joista kaupungin historiaa on helppo lähteä tutkimaan niin päivänvalossa kuin pimeälläkin. Valitse Vaasan hotelliksi Radisson Blu Royal Hotelli Vaasa ja näet kaupungin tärkeimmät nähtävyydet vaivattomasti.

Vaasan aaveet ja historia

Aaveiden Vaasa -kierroksella voit tutustua kaupungin historiaan ja legendoihin. Aaveita voi ilmestyä mitä odottamattomimmista paikoista, kuten hotelleista, kodeista ja museoista, mutta myös kauempaa Vaasaa ympäröivistä metsistä.

Kierros kestää noin 2,5 tuntia, ja Aaveiden Vaasa -reitti on noin kolme kilometriä pitkä. Kävelyretken sijaan voi valita bussikierroksen, joka kestää noin 3,5 tuntia. Kummallakin Aaveiden Vaasa -kierroksella tarjotaan kahvia ja pientä purtavaa. Kierroksia tehdään läpi vuoden.

Aavejahdista hotellin suojiin

Aaveiden Vaasa -kierroksen jälkeen on mukava palata Radisson Blu Royal Hotellin mukavaan huoneeseen tai sviittiin. Tämä Vaasan hotelli tarjoaa kaupungin hienoimpia huoneita sekä erinomaista palvelua.

Nauti ranskalainen ateria hotellin Fransmanni-ravintolassa tai drinkki O'Malley's-pubissa jännittävän Aaveiden Vaasa -kierroksen jälkeen.

Radisson Blu Royal Hotelli, Vaasa – 
Hovioikeudenpuistikko, 18  –  FIN-65100 –  Vaasa –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 720
63.097 21.618