Marina Palace 40 vuotta

Radisson Blu Marina Palace Hotel täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja juhlistaa sitä monin eri tavoin yhdessä asiakkaiden kanssa.
Marinan seinien sisälle kätkeytyy mielenkiintoinen ja värikäs historia 40 vuoden ajalta. Marina on aina ollut kansainvälisen luokan hotelli, ja siellä ovat yöpyneet monet valtionpäämiehet sekä viihdetaiteilijat. Asiakkaita on aina palveltu suurella tunteella ja lämmöllä.

Hotelliklassikon Tapahtumarikas historia
Hotellirakennus valmistui vuonna 1973 ja avajaisia juhlittiin maaliskuussa 1974. Hotelli sai heti alusta alkaen laajasti huomiota, ja sitä esiteltiin amerikkalaista arkkitehtilehdistöä myöten. Hotelli vakiinnutti nopeasti asemansa niin liikemiesten, valtionpäämiesten kuin kuuluisuuksienkin keskuudessa. Tärkeimmät vieraat majoitettiin marinaan ja hotelli sai järjestettäväkseen loisteliaimmat tilaisuudet.

Tänä päivän hotelli tunnetaan nimellä Radisson Blu Marina Palace Hotel, ja se on edelleen Turun monipuolisin ja tasokkain hotelli. Se palvelee asiakkaitaan suurella tunteella ja huomaavaisuudella, mikä tekee jokaisesta vierailusta nautinnon.

Tutustu hotellin vaiheisiin

Tule mukaan nauttimaan juhlavuoden erikoishintaan
Marina Palace Hotel tarjoaa juhlavuoden kunniaksi majoituksen hintaan 89 eur/per henkilö standardihuoneessa (asiakasomistaja- ja Club Carlson -jäsenhinta, muiden hintaan lisätään 9 eur). Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen, tervetuliaisjuoman saavuttaessa sekä kolmen ruokalajin juhlaillallisen. Varaa omasi ja pääset vaivattomasti nauttimaan juhlatunnelmasta!

Juhlavuoden menu hellii kaikkia aisteja
Marinan juhlavuoden menuun on poimittu parhaita makuja vuosien varrelta. Menu suositusviineineen vie tunnelmalliselle makumatkalle Marinan loisteliaaseen tarinaan.

Tutustu juhlavuoden menuun

Taste it! Viini-ilta Marinassa
Viini-illassa tutustaan viineihin rennolla otteella – meillä ei kravatti kiristä. Ohjaajana toimiva Johanna johdattaa ryhmänne viinien vivahteisiin ja makujen harmoniaan. Voit tilata pelkän viinipaketin tai sen lisäksi makulautasen, joka sisältää sesongeittain vaihtuvia pieniä makupaloja. Min. ryhmäkoko 8 henkilöä. Isoille ryhmille saatavissa myös Marinan Juhlakerroksessa.

Lisätiedot: puh. 020 1234 710 sales.turku@radissonblu.com

Radisson Blu Marina Palace Hotelli, Turku – 
Linnankatu 32 –  FI-20100 –  Turku –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 710
60.44689 22.261391