Kokoukset & Tapahtumat

Anna meidän huolehtia kokousjärjestelyistäsi
Radisson Blu Hotellin kokoustilat edustavat samaa modernia skandinaavista tyyliä kuin hotellihuoneetkin. 12 kokoustilasta kahdessa on kiinteät diplomaattipöydät, kahdeksassa pöytäjärjestys voidaan muunnella kokouksen järjestäjien toiveiden mukaisesti. Suurin yhtenäinen tila on Ainola-sali, johon mahtuu jopa 300 osallistujaa kokoukseen, lounaalle tai päivälliselle.

Kaikissa kokoustiloissamme on langaton laajakaistayhteys ja peruskokousvälineistö, mm. videotykki. Puhujan korokkeen saa pyynnöstä. Business Service Centre on kokousvieraiden käytössä hotellin aulassa.

Kokousammattilaisemme auttavat sinua kaikissa kokouksiin ja muihin tapahtumiin liittyvissä järjestelyissä. Meetings & Events -kokouslupauksemme ovat ammattimaisuus, sitoutuneisuus ja huolenpito - 100%:n takuulla.

Tarjoa asiakkaillesi aamukokouksen yhteydessä monipuolinen ja raikas Super Breakfast - aamiainen. Suosituskokoustilat sijaitsevat aamiaisravintolan läheisyydessä ja luovat hyvät puitteet aamukokouksen järjestämiselle.

Pyydä tarjous

Kokoukset & Tapahtumat

Soita ja pyydä tarjous
+358 (0)20 1234 730

tai laita sähköpostia:

sales.oulu@radissonblu.com

Services

  • Maksuton nopea Internet-yhteys

    Osana E@syConnect-palvelukonseptia Radisson Blu -hotellit tarjoavat maksuttoman Internet-yhteyden. Hotellivieraat voivat käyttää nopeaa ja/tai langatonta Internet-yhteyttä maksutta kaikkialla hotellissa.
Radisson Blu Hotelli, Oulu – 
Hallituskatu, 1 –  FI-90100 –  Oulu –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 730
65.015378 25.466577