Näytä lisää

Näytä kaikki

Sulje

Nuuksio

Nuuksion kansallispuisto on yksi Suomen suojelluista kansallispuistoista, jossa retkeilijä pääsee merkittyjä polkuja pitkin järven rannalle, poimimaan marjoja ja sieniä vehmaasta korvesta, kukkaniityille ja kukkulan huipulle ihailemaan maisemia.

Nuuksion kansallispuistossa elää myös harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja, kuten oravia, peuroja ja käärmeitä. Nuuksion koskematon luonto on hämmästyttävän lähellä Espoon keskustaa, ja sinne pääsee kaupungin linja-autovuorolla.

Majoitus Nuuksion lähellä

Nuuksion kansallispuistossa retkeilijät voivat yöpyä teltassa, ja puistossa on leiripaikkoja, joissa on ruoanlaittopaikkoja. Nuuksio on kuitenkin niin lähellä Espoota, että monet retkeilijät valitsevat mukavan keskustahotellin, kuten Radisson Blu Hotelli Espoo.

Tämä hotelli tarjoaa miellyttävän majoituksen Espoossa, mukavia huoneita, ravintoloita, saunoja, uima-altaan sekä merelle antavan ulkoterassin.

Kuinka päästä Nuuksioon

Nuuksion kansallispuiston erämaihin pääsee helposti bussilla nro 85A, joka kulkee Espoon keskustasta säännöllisesti päiväsaikaan.

Radisson Blu Hotelli, Espoo – 
Otaranta 2 –  FI-02150 –  Espoo –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 705
60.183707 24.836719