Kokoukset ja tapahtumat

Järjestä tuloksellisia kokouksia ja mieleenpainuvia tapahtumia!
Miltä tuntuisi aloittaa kokouspäivä saunajoogalla tai virkistävällä aamulenkillä Espoon rantaraitilla? Kun haluat irti normaaleista kokousrutiineista ja antaa ajatuksillesi tilaa lentää, on kokouspaikkasi Radisson Blu Hotel Espoo. Radisson Blu Hotel Espoo on business resort, jossa yhdistyvät hyvinvointi ja tuottava työskentely.

Olennainen osa kokoustasi Radisson Blu Hotel Espoossa on ympäröivän luonnon ja erilaisten aktiviteettien hyödyntäminen. Walking meeting on virkistävä tapa tehdä esimerkiksi ryhmätöitä meren rannassa kävellen. Saunayoga aloittaa tai päättää kokouspäivänne lempeästi ja rentouttavasti. Monipuolisista teemoistamme löydät sopivimmat aktiviteetit täydentämään ja tehostamaan omaa kokoustasi.

Monipuolisista lajivaihtoehdoistamme löydät niin vaativat lihaskuntoa kehittävät tunnit, kehoa huoltavat tunnit, kevyet kehoa aktivoivat tunnit kuin vauhdikkaat tanssitkin. Valitse omalle tiimillesi sopivimmat aktiviteetit täydentämään ja tehostamaan kokoustanne. Taataksemme tyytyväisyytesi, tarjoamme asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun kaikista tapahtumista.

Pyydä tarjous

Kokoukset & Tapahtumat

Soita ja pyydä tarjous
+358 (0)20 1234 700

tai laita sähköpostia:

conference.finland@radissonblu.com

Services

  • Maksuton nopea Internet-yhteys

    Osana E@syConnect-palvelukonseptia Radisson Blu -hotellit tarjoavat maksuttoman Internet-yhteyden. Hotellivieraat voivat käyttää nopeaa ja/tai langatonta Internet-yhteyttä maksutta kaikkialla hotellissa.
Radisson Blu Hotelli, Espoo – 
Otaranta 2 –  FI-02150 –  Espoo –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 705
60.183707 24.836719