Huoneet

Blu Dreams – unet sellaisena kuin sinä haluat
Haluamme, että nukut hyvin ja heräät energisenä seuraavaan päivään. Siksi olemme kehittäneet Blu Dreams® -unikokemuksen. Blu Dreams -unikokemuksen lähtökohtana on Suomen Radisson Blu Hotelleille kehitetty oma Magic Bed® -vuode. Siinä nukkujaa hyväilee yksilöllisesti mukautuva älypatja, jonka materiaali reagoi kehon lämpöön ja painoon. Mieltymyksesi mukaisen tyynyn ja peiton voit valita monipuolisesta valikoimasta.

Ennen nukkumaanmenoa olisi hyvä varata hetki aikaa rauhoittua. Rentoudu suihkussa tai saunassa. Lue tai kuuntele musiikkia. One Touch Service -näppäintä painamalla voit tilata maksutta huoneeseen rentoutumistarvikkeita kuten selkä- ja jalkahierontalaitteita sekä korvatulppia häiriöttömän unen varmistamiseksi. Levollisen yön jälkeen uusi päivä käynnistyy lempeästi sarastusvalon avulla, joita saa myös hotellin vastaanotosta.

Hyvä aamiainen antaa energiaa pitkälle päivään. Erillishintaan saatavilla oleva Super Breakfast® on suuresti kiitelty, runsas ja monipuolinen buffet-aamiainen, joka koostuu tuoreista ja raikkaista tuotteista sekä paikallisista mauista ja hotellien omista erikoisherkuista. Super Breakfast sisältyy sviittien huonehintaan. Jollet aamulla ehdi nauttimaan buffet-aamiaista, tarjoamme veloituksetta mukaan otettavan Grab and Run -aamupalan, johon kuuluu hedelmää, energiapatukoita ja juotavaa.

Espoon Radisson Blu Hotelli tarjoaa 209 modernia huonetta täydelliseen rentoutumiseen. Kaikki huoneet on remontoitu vuonna 2010. Useimmista huoneista on merinäköala ja muista huoneista voi nauttia ympäröivästä luonnosta. Kaikki huoneet on remontoitu vuonna 2010. Huoneiden saaristonvärinen sävy, kauniit puulattiat ja seinien maisemakuvat Espoon saaristosta tuovat merellisen tunnelman sisään hotellihuoneisiin. Hotellimme tarjoaa työmatkalaiselle erilaisen hotellikokemuksen keskellä rauhallista luontoa. Pakkaa mukaasi hyvät ulkoilukengät ja virkisty meren rannalla lenkkeilen tai lainaa polkupyörä hotellin vastaanotosta. Ulkoilun jälkeen voit pulahtaa hotellin uima-altaaseen ja nauttia saunan lämmöstä. Tutustu huonevalikoimaamme, valitse itsellesi mieleisin, loggaa itsesi ulos arjen kiireistä ja tule rentoutumaan Espooseen!

Super Breakfast sisältyy huonehintaan Junior Suite -huoneissa.

Virtuaalinen esittelykierros

Services

  • Maksuton nopea Internet-yhteys

    Osana E@syConnect-palvelukonseptia Radisson Blu -hotellit tarjoavat maksuttoman Internet-yhteyden. Hotellivieraat voivat käyttää nopeaa ja/tai langatonta Internet-yhteyttä maksutta kaikkialla hotellissa.

Tietoa hotellista

  • Ilmainen ja nopea langaton laajakaista
  • Blu Dreams® -unikokemus ja Magic Bed® -vuoteet
  • Sviitit
  • Huonepalvelu
  • Lähellä kuntosali vieraiden käytettävissä
  • Sisäuima-allas
  • Experience Meetings -kokouspalvelu
Radisson Blu Hotelli, Espoo – 
Otaranta 2 –  FI-02150 –  Espoo –  Suomi – 
Puhelin  +358 20 1234 705
60.183707 24.836719