Stockholm hotellit

Tukholmalla on monet kasvot. Se on kaupunki muodin, musiikin, tekniikan ja designin kärjessä. Vilkas ravintola- ja yöelämä ovat saaneet vaikutteita kaikkialta maailmasta. Tyylikästä, modernia – ja samalla kaupunki on kaunis ja rauhallinen. Kävele keskiaikaisilla kujilla ja vehmaissa puistoissa ja koe idyllinen saaristo, joka sijaitsee aivan kaupungin edustalla. Täällä historia ja nykyaika kohtaavat, ja kävijälle on tarjolla sekä sykettä että rentoa menoa. Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan kaupunkiin, Itämeren helmeen.

Nykyään Tukholma on yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista, jonne matkustetaan sekä liike-asioissa että vapaa-ajalla. Täältä löydät sellaiset yritykset kuin Ericsson ja Spotify – nykytekniikassa Tukholma on yksi maailman edistyksellisimmistä kaupungeista. Kuninkaallisessa teknillisessä korkeakoulussa, taideteollisessa korkeakoulussa Konstfackissa ja kauppakorkeakoulussa kohtaavat opiskelijat ja akateemikot. Myös yöelämä houkuttelee vierailijoita koko maailmasta. Käy baareissa, klubeilla ja ravintoloissa, joita on jokaiseen makuun – monet niistä ovat saaneet hyvin ansaittuja tähtiä Michelin-oppaassa. Koe shoppailun vilinä tyylikkäällä Östermalmilla ja Stureplanilla tai värikkäällä Södermalmilla, joka on täynnä design- ja muotiliikkeitä. Välissä sijaitsevat hurmaava Kungsholmen ja City sekä Norrmalm ja Vasastan.

Kaikki alkoi pieneltä Mälaren-järven saarelta niin sanottujen Malmien välissä. Nykyään Vanhakaupunki, kaupungin sydän, on yksi maailman ainutlaatuisimmista keskiaikaisista ympäristöistä. Täällä on taloja 1300-luvulta, kapeita kujia ja mukulakivillä päällystettyjä toreja. Strömmenin rannalla sijaitsee myös Tukholman linna, Ruotsin hallitsijan virallinen asunto. Matkamuistomyymälöiden ja ravintoloiden lisäksi alkuperäisessä Tukholmassa on myös paikallisten suosimia paikkoja: antikvariaatteja, taide- ja designliikkeitä, trendikkäitä baareja ja ravintoloita. Uusinta uutta keskellä vanhan ajan tunnelmaa.

Tukholmalaiset ovat usein tähyilleet eri puolille maailmaa ja saaneet vaikutteita. Jotkut voivat olla sitä mieltä, että kaupungin avoimuus muodille ja trendeille lähentelee pakkomiellettä. Koko maailman vaikutteet näkyvät niin ruuassa kuin musiikissakin – nopeasti ja yllättäen. Elettyään aikansa ne vaihtuvat johonkin uuteen. Aitoa ja alkuperäistä on kuitenkin yhä jäljellä: olutkellarit ja niiden perinteinen kotiruoka, aidot Söderin kahvilat ja erikoistuneet antiikkiliikkeet korkealla Östermalmilla. Luonto ja vesi säilyvät aina ennallaan, ja niiden ansiosta Tukholma on yksi maailman kauneimmista kaupungeista. Joskus sitä kutsuttiin Pohjolan Venetsiaksi, mikä onkin helppo ymmärtää. Täällä höyrylaivat ja lautat puuskuttavat saarten lomitse ja erityisesti Djurgårdenin suuntaan, jossa sellaiset luonnonelämykset ja nähtävyydet kuin Gröna Lund ja Skansen odottavat kävijäänsä. Radisson Blu -hotellissa olet lähellä kaikkea tätä, nautitpa sitten eniten saariston läheisyydestä tai kuhisevasta kaupunkielämästä – klassisen tyylikkäästä Tukholmasta tai sen nuoresta, modernista puolesta.

TUKHOLMA – RUOTSIN TÄRKEIN NÄHTÄVYYS!

Ihastu pohjoismaiseen muotoiluun! Asuessasi Radisson Blu Strand -hotellissa tai Radisson Blu Royal Viking -hotellissa olet keskellä Tukholman sykettä ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ihastuttavasta vanhastakaupungista. Koe kuninkaallinen loisto yöpymällä historiallisessa Radisson Blu Royal Park -hotellissa vain 5 kilometrin päässä kaupungista. Jos haluat asua lähellä lentoasemaa, kirjaudu eleganttiin Radisson Blu Arlandia -hotelliin tai miellyttävään Radisson Blu SkyCity -hotelliin.

Stockholm hotellit

 • Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm
  Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm

  Kuvaus:

  This Stockholm Arlanda Airport hotel places guests only four minutes from the terminals and is perfect for business travellers and those wanting to explore the treasures of Sweden. Choose from 339 rooms with first-class amenities, and enjoy on-site features like a restaurant, a bar and a fitness centre. Stylish conference facilities include 30 rooms of varying sizes and capacities. Free shuttle service runs to the airport and back every 15 minutes.


  Yhteystiedot:

  +46 (8) 50684000

  Varaa hotelli
Page/country-city
radisson/Widget/Footer